MYO pizza - online rendelés Internetes rendelések esetén 5% kedvezményt adunk Szállítási területek: Biatorbágy, Etyek, Herceghalom, Páty, Sóskút MYO pizza - Ami jó, az jó!MYO pizza elérhetőségek
FB oldalunk

SZUPERKEDD! 2017 augusztus 22-én kedden!

Vannak ilyen napok, amikor mindenki jól jár. Jól járhat! Például ez a kedd is ilyen lesz. Ezen a napon mindenki 15% kedvezménnyel vásárolhat a webáruházunkban. Nem kell mást tenni csak a KEDD 222 kupont használni a megrendelés végén. Mindenkinek jó kuponozást és jó étvágyat!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS 2016 május 17-től!

Végre itt a lehetőség, hogy a készpénzfizetés helyett a bankkártyás fizetést is igénybe vehessék vevőink webáruházunkban! A webáruház használata nem változott, csak a rendelés befejezése előtt egy legördülős ablakban választhatunk hogy futárnak készpénzben avagy bankkártyával akarunk-e fizetni. Reméljük sokak kényelmét szolgálja majd az új fejlesztés.

MINUSZ 5% NETES RENDELÉS ESETÉN!

Webáruházunkban nem csak gyorsabban és egyszerübben adhatod le rendelésed, de jól is jársz, mert a teljes végösszegből 5% kedvezményt adunk!

JÚNIUS 20-TÓL AKCIÓS PIZZÁNK A PRIMAVERA!

Szokásos fínom tésztánkon fokhagymás tejfölös bianco szósz, sonka, mozzarella és friss snidling. Akciós áron 990 Ft! Ha kettőt rendelsz 1890 Ft! Ne hagyd ki!

 

Címünk: 2051 Biatorbágy, Vasút u. 7. Mail: info@myopizza.hu